Tennis- en Padellessen

De tennislessen bij de Bildtse TC worden verzorgd door Tennis & Padel school Van der Lecq. De trainers verzorgen de lessen en de training van de spelers en ze adviseren de Jeugdcommissie bij de bepalingen van de speelsterkte van de jeugdleden.

 

Tennis en padel school Van der Lecq 

De tennisschool is werkzaam in de regio Noordwest Friesland bij meerdere verenigingen. De verschillende trainers die aangesloten zijn bij de tennisschool geven met veel passie les aan jong tot oud. Zij trachten een tennistrainer te leveren die een echte clubtrainer is! Binding met de vereniging is een belangrijke factor tot succes voor zowel de vereniging als de tennisschool! Hoofdactiviteit van de tennisschool is het verzorgen van de tennislessen. Dit gebeurt in de zomermaanden buiten en in de winter worden de tennislessen in de overdekte tennnishal, De Buurfrou in Vrouwenparochie verzorgt, zowel voor de jeugd als voor de senioren.

 

Toernooien en competitie

Het is belangrijk om naast je trainingen ook wedstrijden te spelen en zo het getrainde in de praktijk te kunnen brengen. Voor de jeugd worden er ongeveer 6 ROGG-toernooien gespeeld door het jaar heen. Ook voor de senioren worden er verschillende toernooien georganiseerd. In de winter wordt er voor de senioren nog een wintercompetitie gespeeld op de zaterdag en zondag in de ballon in Franeker.

 

Lessen en lidmaatschap Bildtse TC

Let op! Het volgen van tennislessen via tennis en padel school Van der Lecq bij de Bildtse TC kan alléén maar in combinatie met een lidmaatschap bij de Bildtse TC.

 

Meer informatie over de tennisschool

 

Hoofdadres

Hartman Sannesstraat 11

9076EB St. Annaparochie

Postadres

Over de Barte 5

9076 JK St. Annaparochie

Telefoon

0518-402700

Copyright | 2024 | Valk Event Productions