Jeugd

Voor de jeugd is er genoeg te doen bij de Bildtse TC.

 

In samenwerking met Tennis & Padelschool Van der Lecq, worden de tennislessen georganiseerd. Daarnaast worden er verschillende ROGG toernooien georganiseerd. Dit zijn de toernooien voor de jongste jeugd tennissers. ROGG staat voor Rood-Oranje-Groen-Geel. Deze kleuren staan voor de leeftijden en niveaus waar de kinderen toernooitjes en competitie kunnen spelen. Naast de toernooien die door Tennis & Padelschool Van der Lecq worden georganiseerd, organiseert de vereniging zelf ook minimaal 1 toernooi.

 

Wanneer de jeugd dit leuk vind kunnen ze ook competitie spelen. Dit jaar hebben we weer aantal competitieteams kunnen opstellen.  Je wordt ingedeeld naar leeftijd. Zo begin je in de Tenniskidscompetitie en wanneer je wat ouder bent ga je over naar de juniorencompetitie. Mocht je in het najaar mee willen spelen in de competitie, dan vind je hier de speeldata. Verder op de site, vind je het opgaveformulier.

 

Er is een heleboel te vertellen over de jeugd en juniorentennis bij de Bildtse TC. Echter vind je op de site van de KNLTB nog meer informatie. Zie hier voor de link. Mocht je meer info willen, dan kan je ook altijd contact opnemen met één van onze jeugdcommissieleden

 

Het is voornamelijk leuk, gezellig en ongedwongen. Er kan altijd een tennisles mee getennist worden om te kijken of het wat is. Daarnaast kan er ook voor de jeugd meegedaan worden met Maak-kennis-met-tennis.

 

 

Hoofdadres

Hartman Sannesstraat 11

9076EB St. Annaparochie

Postadres

Over de Barte 5

9076 JK St. Annaparochie

Telefoon

0518-402700

Copyright | 2024 | Valk Event Productions