Algemene informatie

Hieronder vind je wat algemene informatie over het lidmaatschap bij onze vereniging.

 

Hoe kan ik lid worden?

Je kunt lid worden van onze vereniging door het lidmaatschapsformulier op deze site in te vullen. 

 

Mag ik een introducé meenemen?

Natuurlijk mag je een introducé meenemen, graag zelfs! Een lid van de BTC mag een of meerdere introducés meenemen om te tennissen. Is de betreffende gast lid van een tennisvereniging uit voormalige gemeente ’t Bildt, dan kost dit zelfs helemaal niets. Voor gasten die niet lid zijn, is een bijdrage van € 6,25 per persoon, per keer verschuldigd. Dit kan via de knltb club app gerealiseerd worden. 

 

Mag ik in de gehele gemeente tennissen als ik lid ben van een “Bildtse” tennisclub?

Er is een afspraak tussen de 4 “Bildtse” verenigingen, dat je op alle 4 tennisparken kosteloos mag spelen als je met een lid van die vereniging tennist. Je gaat dan als introducé mee met een lid van die vereniging. Dit geldt voor 1 introducé per lid en geldt alleen voor vrij tennissen. Dus niet voor padel en overige clubactiviteiten zoals de toss, mits van te voren is aangegeven dat dit anders is.  Wees dus welkom om als lid van een andere “Bildtse” vereniging ons prachtige park te bezoeken, of ga als lid van de BTC eens gezellig mee met een lid van een andere vereniging.

 

Vrijwilligers

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Elk bestuurslid of commissielid, doet dit geheel belangeloos en uit liefde voor de club. Elke taak heeft zijn eigen tijd en aandacht nodig, de een net wat meer dan de ander. En dit geldt natuurlijk ook voor de vrijwilligers. Niet iedereen heeft evenveel tijd om een taak uit te voeren en dat is helemaal oké. Maar om te voorkomen dat het altijd dezelfde vrijwilligers zijn die aan het werk zijn, verwachten wel dat iedereen een klein steentje bijdraagt. Dus als dat niet kan in een commissie of oud papier ophaal, dan zou dat wel voor een kantinedienst moeten kunnen. Elke senior verenigingslid wordt gevraagd om 1x per jaar een kantinedienst te draaien. Een kantinedienst is meestal een dagdeel, namelijk van 9.00 – 13.30 of van 13.30 tot 18.00 en wordt alleen op competitiedagen en toernooien en activiteiten gevraagd. Via de mijnknltb app wordt het kantinerooster open gezet aan het begin van het seizoen, waarna je je kunt inschrijven. Senioren die zich niet inschrijven zullen bij de openstaande diensten worden ingedeeld door de kantinecommissie. 

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

We hebben natuurlijk liever niet dat je het lidmaatschap van de vereniging opzegt. Maar als je dat wel wilt doen, dan kun je contactformulier op deze site invullen en versturen. Geef je afmelding door vóór 15 december, dan hoef je de contributie voor het volgend seizoen niet te betalen!

Hoofdadres

Hartman Sannesstraat 11

9076EB St. Annaparochie

Postadres

Over de Barte 5

9076 JK St. Annaparochie

Telefoon

0518-402700

Copyright | 2024 | Valk Event Productions