Kantine commissie

De kantine commissie is het aanspreekpunt en organisator voor alles wat er binnen in het gebouw gebeurt. Te denken valt aan het organiseren van de bardiensten, zorgen dat de voorraad op peil is en ook het organiseren van de schoonmaak van het gebouw. Samen met de commissie gebouwen, banen en terreinen zorgen zij ervoor dat het gebouw tip-top in orde is. 

 

Het organiseren van een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. De ene taak kost wat meer tijd dan de andere taak. Jouw bijdrage aan een commissie is geheel vrijblijvend en belangeloos. De inkomsten uit de kantine, zijn een belangrijke bron van inkomsten voor de vereniging. We kunnen daarom niet zonder de hulp van onze leden om deze diensten in te vullen. Een kantinedienst draai je meestal van 8.30 tot 13.30 of van 13.30 tot 18.00 uur. Ook ben je meestal met z’n 2-en. Ook nog eens gezellig dus. Aan het begin van het seizoen vragen we al onze leden om zich minimaal 1x aan te melden voor een bardienst. De diensten worden altijd per begin maart open gezet, waardoor je tijd genoeg hebt om te kiezen voor een datum en tijdstip die in jouw agenda past. 

 

Mocht je belang hebben om je aan te melden bij de kantinecommissie, dan ben je van harte welkom. Hiervoor kan je altijd contact zoeken met één van de commissieleden

Hoofdadres

Hartman Sannesstraat 11

9076EB St. Annaparochie

Postadres

Over de Barte 5

9076 JK St. Annaparochie

Telefoon

0518-402700

Copyright | 2024 | Valk Event Productions