Competitie

Bij de BTC kunnen zowel de junioren als de senioren competitie spelen. Door het jaar heen zijn er verschillende competitiesoorten. In de maanden april, mei en juni wordt de voorjaarscompetitie gespeeld. In de maanden september en oktober wordt de najaarscompetitie gespeeld. Beide soorten competitie worden via de KNLTB georganiseerd. 

 

In de zomer, juli en augustus, organiseren we voor de liefhebbers, geheel vrijblijvend, de interne zomercompetitie. Deze competitie wordt gewoon op de club gespeeld. Als je competitie speelt via de KNLTB, dan zul je ook clubs van de tegenpartij bezoeken. Meer informatie over competitie spelen via de KNLTB vind je hier.

 

Als je competitie wilt spelen bij de BTC, zul je eerst lid moeten worden. Zodra de inschrijvingen voor de competitie start, zal dat hier op de website aangegeven worden. Je kunt je als team opgeven, maar als je nog geen team hebt, kun je ook zeker competitie spelen. We zullen dan in overleg met jou een team zoeken.

 

De competitie van de KNLTB is opgedeeld in een voorjaars- en najaarscompetitie. Er zijn meerdere competities mogelijk, maar die worden op dit moment alleen niet allemaal bij de BTC gespeeld. Mocht je hier belangstelling voor hebben, dan horen we het graag en kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden. Via de site van de KNLTB kom je meer te weten over de competities die er gespeeld worden.

 

Wedstrijddagen

De jongste jeugd speelt de competitie op zondag. De junioren op vrijdag, zaterdag of zondag. Voor de senioren hangt de speeldag af van het team waar je bij bent opgegeven. De wedstrijddagen voor 2024 zijn ook weer bekend. Kies hier uit de schema’s voor tennis of padel

 

Opgave competitie

De opgave voor de voorjaarscompetitie is meestal in het jaar daarvoor, vóór 31 december. Dat betekent dat je dus vroeg moet bedenken of je wel of geen voorjaarscompetitie wilt spelen. Opgave voor de najaarscompetitie is meestal voor 1 juli. Opgave zal via deze site gebeuren, dus hou goed de site en social media in de gaten. Opgave voor de voorjaarscompetitie 2024 is weer mogelijk! Klik hier voor het opgaveformulier!

Hoofdadres

Hartman Sannesstraat 11

9076EB St. Annaparochie

Postadres

Over de Barte 5

9076 JK St. Annaparochie

Telefoon

0518-402700

Copyright | 2024 | Valk Event Productions