Bildtse Cup

 Wanneer is de Bildtse Cup?

Beste tennissers en tennissters van Het Bildt! Ondanks dat we geen gemeente Het Bildt meer zijn gaan we door met de Bildtse Cup en de start is op donderdag 28 juni 2018 en de finale wordt dit jaar gehouden in Sint Annaparochie op zaterdag 7 juli 2018. De halve finales zijn dit jaar in Sint Jacobiparochie.

Je kunt meedoen vanaf het jaar dat je 14 wordt. Bij de 60+ categorie is er een individuele opgave. De BCC stelt vervolgens de koppels samen. Vorig jaar bleek dit bij de deelnemers een succes.

Wat kost het?

Als je meedoet kost het € 3,00 per categorie waar je je voor inschrijft. De verdere kosten worden gedragen door onze sponsoren, waarvan velen al vanaf de beginjaren van de Bildtse Cup meedoen. Ook hebben zich weer een paar nieuwe sponsoren aangemeld. Zie voor de namen van de sponsoren de affiches van de Bildtse cup en/of op de site www.bildtsecup.nl.

Mag ik aan alle categorieën meedoen?

Je mag zelf kiezen of je aan de enkels, dubbels, mix , of 60+ meedoet, maar je mag maar aan twee categorieën deelnemen. Je zult dus moeten kiezen. De Bildtse Cup commissie bepaalt wie in de A en wie in de B-categorie spelen. 

Moet ik lid zijn van een Bildtse tennisclub?

Nee, dat hoeft niet. Je bent óf lid van één van de vier organiserende clubs, óf je woont in de gemeente het Bildt.

 

Waar zijn de wedstrijden?

Kijk voor het wedstrijdschema even op de site www.bildtsecup.nl. We proberen zoveel mogelijk de wedstrijden te clusteren. Het kan dus gebeuren dat er bij 1 of 2 verenigingen op die dag/avond geen wedstrijden zijn. 

 

Waar vind ik alle informatie over de Bildtse Cup?

Er is een speciale website waarop niet alleen de nieuwtjes over de Bildtse Cup te vinden zijn, maar ook de poule/ en wedstrijdindeling en natuurlijk de uitslagen van de gespeelde wedstrijden. Zie www.bildtsecup.nl.

Verhinderd?

Het kan voorkomen dat je 1 of enkele dagen niet beschikbaar bent. Dit is zowel vervelend voor jou als ook voor de planners. Geef daarom bij opgave aan welke dag of momenten je niet beschikbaar bent. De wedstrijdplanners zijn je hiervoor zeer erkentelijk. Bij dubbels vermelden wie van de 2 verhinderd is. Wellicht kan de andere deelnemer dan in een andere categorie wel ingepland worden.

Nog vragen?

Van elke vereniging zitten er twee mensen in de commissie, die voor hun vereniging als aanspreekpunt fungeren. Voor de BTC zijn dit Letty van der Mossel en Erik Bronger.

Hoofdadres

Hartman Sannesstraat 11

9076EB St. Annaparochie

Postadres

Over de Barte 5

9076 JK St. Annaparochie

Telefoon

0518-402700

Copyright | 2024 | Valk Event Productions