Veelgestelde vragen

Hoe kan ik lid worden?

Wat leuk om te horen dat je lid wilt worden van onze prachtige vereniging! Lid worden kan door dit formulier in te vullen. Print het uit, onderteken het en lever het samen met een recente pasfoto in bij onze Penningmeester Bauke Hofman, Middelweg-Oost 34 Vrouwenparochie.

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

We vinden het natuurlijk erg jammer dat je je lidmaatschap wilt opzeggen. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@bildtsetc.nl of door dit formulier in te vullen. Geef je je afmelding door vóór 15 december? Dan hoef je de contributie voor het volgende seizoen niet meer te betalen.

 

Wat zijn de contributiebedragen voor 2019?

De bedragen zijn als volgt;

Wie Contributie   per jaar
Jeugdleden/junioren € 63,- (Bij afname tennisles € 20,- korting)
Jeugd/Junioren volgende gezinsleden € 31,-
Senioren (vanaf het jaar dat je 18 wordt) € 100,-
Echtparen € 168,-
Introducés € 5,- per persoon, per keer
Vakantielidmaatschap ( juli en augustus) € 35,-

 

Hoe kan ik de contributie betalen?

Je kunt de contributie zowel automatisch voldoen, als handmatig.

 

Automatisch betalen

Het is mogelijk een machtiging af te geven, zodat uw contributie automatisch wordt afgeschreven. Neem hiervoor contact op met de Penningmeester Bauke Hofman, penningmeester@bildtsetc.nl. Gemak voor u en de club!

 

Handmatig overboeken

U ontvangt geen acceptgirokaart, maar moet zelf uw betaling regelen. De contributie moet vóór 1 mei binnen zijn op rekeningnummer NL77RABO0101461348, ten name van BTC en onder vermelding van contributie 2018. Wilt u in gedeelten betalen, neem dan even contact op met de Penningmeester Bauke Hofman; penningmeester@bildtsetc.nl. Bij betaling na 1 mei worden 3, – administratiekosten in rekening gebracht.

 

Is het mogelijk om alleen voor de vakantieperiode lid te worden?

Het is mogelijk een vakantielidmaatschap aan te vragen. Een vakantielidmaatschap kost € 35,- en is geldig in de maanden juni, juli, augustus & september. Een vakantielidmaatschap houdt in dat je vrij mag tennissen en mee mag doen met de tossavonden en kampioenschappen. Je kunt een vakantielidmaatschap aanvragen via de Penningmeester Bauke Hofman; penningmeester@bidltsetc.nl.

 

Mag ik een introducé meenemen?

Natuurlijk mag dat, graag zelfs! Een lid van de BTC mag een of meerdere introducés meenemen om te tennissen. Is de betreffende gast lid van een Bildtse tennisvereniging, dan kost dit zelfs helemaal niets. Voor gasten die helemaal nog niet lid zijn is een bijdrage van € 5,- per persoon, per keer verschuldigd. Je kunt dit bedrag afgeven bij onze Penningmeester Bauke Hofman, Middelweg-Oost 34 Vrouwenparochie.

 

Mag ik in de hele gemeente tennissen als ik lid ben van een Bildtse tennisclub?

Er is een afspraak tussen de 4 Bildtse verenigingen (Sint Anne, Sint Jacob, Oude Bildtzijl en Minnertsga) dat je op alle 4 tennisparken kosteloos mag spelen als je met een lid van die vereniging tennist. Wees dus welkom om als lid van een andere Bildtse vereniging ons prachtige park te bezoeken, of ga als lid van de BTC eens gezellig mee met een lid van een andere vereniging!

Hoofdadres

Hartman Sannesstraat 11

9076EB St. Annaparochie

Postadres

Over de Barte 5

9076 JK St. Annaparochie

Telefoon

0518-402700

Copyright | 2024 | Valk Event Productions