60+ Toernooi

Veel 60 plussers vinden zich nog veel te jong om elke dag achter de geraniums te zitten en houden zich jong door in beweging te blijven. De tennissport leent zich daarbij uitstekend voor ouderen. Zowel veel dames als heren zijn nog steeds enthousiast met tennissen bezig. Ook omdat we weten dat in onze omgeving in deze leeftijdscategorie velen bedreven zijn in de tennissport en niet onderdoen voor vele 60 minners organiseert de Bildtse Tennis Club op zaterdag 1 juli een tennistoernooi voor iedereen die 60 jaar is of ouder. 

Er wordt gespeeld op het tenniscomplex van B.T.C. in St.-Annaparochie en iedereen die woont op het Bildt is welkom! Iedereen kan zich individueel opgeven.
Er worden drie partijen op tijd gespeeld en elke partij wordt gespeeld met wisselende partners. Het is mogelijk dat heren spelen tegen heren, dames tegen dames, dame/heer tegen dame/heer, heren tegen dame/heer of dames tegen dame/heer.
Tussen de partijen wordt voldoende rust ingebouwd. 
Er is geen maximumleeftijd aan deze partij verbonden!
Vooraf wordt de teamindeling door een commissie bepaald. De commissie probeert bij de indeling de partijen zo spannend mogelijk te laten verlopen. 

Programma

8.45 uur: inloop met koffie en koek
9.15 – 13.30 uur : dubbelspel tennis, lunch en prijsuitreiking  
Wie hierna  nog energie of zin heeft, kan vrij tennissen of padellen.

Deelname kost 5 euro incl. koffie/koek en lunch. Het bedrag kan worden gepind in de kantine.
Er kunnen maximaal 40 deelnemers aan het toernooi meedoen.
Opgave t/m vrijdag 23 juni. Hoe eerder de opgave, hoe groter de kans van spelen. Er wordt bij meer opgaven een reservelijst gemaakt. 

Opgave bij Jan Beimers :

e-mailadres: jarebesi@ziggo.nl 

Telefoon: 0613415317.

 

Of via het opgave formulier hiernaast

Hoofdadres

Hartman Sannesstraat 11

9076EB St. Annaparochie

Postadres

Over de Barte 5

9076 JK St. Annaparochie

Telefoon

0518-402700

Copyright | 2024 | Valk Event Productions