Bildtse Tennis Club

Tennisclub de BTC is een actieve en gezellige vereniging met zo'n 250 leden, waaronder veel jeugdleden. Tijdens het zomerseizoen worden er veel toernooien georganiseerd. Zowel voor de fanatieke als voor de meer recreatief ingestelde tennisser zijn er veel mogelijkheden.

logobtc

Komende evenementen

Geen evenementen

Sponsoren

Geannuleerd: Online Pub Quiz

Update 23-01-2021:

Beste leden door de invoering van de avondklok kunnen wij als organisatie van de quiz niet bij elkaar komen. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om de quiz de cancellen. We hopen later alsnog een quiz te kunnen organiseren. Het liefste natuurlijk live en anders toch weer online. We vinden het erg jammer. Maar hopelijk hebben jullie hier begrip voor.

Groetjes Elles en Letty

 

 

 

Hallo Lieve leden van de BTC,

Aangezien afgelopen jaar de pubquiz niet kon door gaan en de huidige lockdown is verlengd dachten wij laten we dan proberen om een online pubquiz te organiseren.

Op zaterdag 6 februari 2021 om 20.00 uur is bij genoeg deelname de eerste online Pub Quiz :):)

Zoek een leuk team (1-4 spelers), bedenk een leuke teamnaam en geef je op via de site; https://www.bildtsetc.nl/index.php?option=com_rsform&formId=39

In elk team moet ik ieder geval 1 lid van de BTC zijn. Je kan je opgeven t/m 24 januari. Hierbij hebben de teams en de organisatie genoeg tijd om zich op de quiz voor te bereiden. Om mee te kunnen doen aan de online pubquiz heb je een telefoon en/of laptop nodig, daarnaast een werkende mail. Bij de opgave geef je één mailadres op. Op dit mailadres krijg je vooraf de instructies voor de voorbereidingen voor de quiz. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar het valt allemaal wel mee. Mocht je er niet uitkomen met de instructie dan kun je contact opnemen met de organisatie. Zij hebben een ICT hulplijn ingeschakeld ;);) Tevens gebruikt elk team het opgegeven mailadres om de antwoorden te verzenden.

De kosten zijn €10,- per team. Van dit geld word de quiz en prijsjes betaald. Het overige gaat naar de vereniging, om zo een klein beetje bij te dragen aan de kantine-omzet die het afgelopen jaar veel minder is geweest.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Dus stel snel een team samen en geef je op.

Groetjes Elles & Letty

 

 

Reeds opgegeven teams: 

Quizavond

AanvoerderTeamlid 2Teamlid 3Teamlid 4Teamnaam
Jeppe BrongerAli BrongerGeenGeenNutteloze weetjes
H. WadmanA. Wadman KooistraJ . Bootsma A.H.D. MantelDe Jara ' s
Hessie WestraGelske van WerkhovenHylkje TalsmaPetri HerderBootjevaargroepje

Resultaten 1 - 3 van 3

 

 

Zoek